quinta-feira, 14 de maio de 2009

How to Make Fruit Cobbler - Como fazer um "cobbler" de frutas (tradução abaixo)


Cobbler is a baked fruit dessert and is so named because of the "cobbled" look of the topping. Like a pie, it can be made with any fruit or fruit filling, but cobbler is easier and faster to make than pie. This recipe serves six to eight people.

Things You'll Need:

  • 2 c. all-purpose flour
  • 1/2 c. sugar
  • 1/2 tsp. salt
  • 1 tbsp. baking powder
  • 7 tbsp. unsalted butter, cut up
  • 3/4 c. heavy cream or milk
  • 5 c. fruit (large fruit sliced)
  • 1/2 c. unsalted butter
  • 2 tbsp. honey
  • 1/4 c. brown sugar
  1. Step 1

Heat oven to 350 degrees F.

  1. Step 2

Butter the bottom of a 9-by-13-inch baking dish and fill with the fruit or fruit filling of your choice (see Tips). Set aside.

  1. Step 3

Stir together the flour, sugar, salt and baking powder

  1. Step 4

Combine 7 tbsp. butter and the flour in a bowl. Mix with your fingers until the mixture resembles coarse meal.

  1. Step 5

Add the cream all at once, stirring it in with a wooden spoon to form a dough. Once it's combined, knead for 15 to 20 seconds.

  1. Step 6

Pick up pieces of the dough about the size of olives and sprinkle them over the fruit until the top of the dish has been covered. These pieces will give the dish its "cobbled" look, and juices from the fruit will bubble up around the dough.

  1. Step 7

Bake for 30 minutes

(Optional) Combine 1/2 c. butter with honey and brown sugar and place in the microwave to melt.

  1. Pour the melted mixture over the cobbler after it has baked for 30 minutes.

  2. Step 10

    Increase heat to 375 degrees F and cook for another 15 to 20 minutes or until a crust has formed on top.

  3. Tradução para Português:

Cobbler é uma sobremesa de fruta, como uma torta, e pode ser feita com qualquer fruta que desejar, mas é mais fácil e rápida de fazer que torta. Essa receita é para 8 pessoas. Você pode aumentá-la o quanto quizer.

Ingredientes:

2copos de farinha de trigo

½ copo de açucar

½ colher de sal

1 colher de sopa de fermento

7 colheres de manteiga ou margarina

¾ de creme de leite ou leite

5 copos de fruta picada

½ copo de manteiga sem sal

2 colheres de mel

¼ copo de açucar mascavo

Como fazer

Acenda o forno

Unte a forma com manteiga e coloque a fruta picada

Misture a farinha, açucar, sal e fermento

Acrescente a manteiga e misture bem com os dedos até formar uma farofa.

Acrescente o creme de leite e misture com uma colher de pau até formar uma massa e misture por 15 a 20 segundos com a mão.

Pegue os pedaços da massa em bolas do tamanho de azeitonas e vá colocando sobre as frutas até cobrir toda a forma

Asse por 30 minutos

(Opcional)Depois faça um caramelo com a manteiga, o mel e o açucar mascavo, jogue por cima e asse por mais 15 a 20 minutos até dourar.


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